Bad Request?

Post Reply
mpompadour
Posts: 259
Joined: 1 year ago

Bad Request?

Post by mpompadour » 3 days ago

@Moderator_Alex Hi, Lately when using the search engine on the Rising Auction, I have been getting the "Bad Request" notice saying that my browser sent a request that the server could not understand. It does not happen ALL the time, but frequent enough to prevent me from browsing the auctions. Please look into this server problem situation. Thanks! :)
6 x

User avatar
Moderator_Danielle
Posts: 778
Joined: 1 year ago

Re: Bad Request?

Post by Moderator_Danielle » 3 days ago

mpompadour wrote:
3 days ago
@Moderator_Alex Hi, Lately when using the search engine on the Rising Auction, I have been getting the "Bad Request" notice saying that my browser sent a request that the server could not understand. It does not happen ALL the time, but frequent enough to prevent me from browsing the auctions. Please look into this server problem situation. Thanks! :)
Hey there Alex isn't on yet (will be soon though) I needed some clarity could you tell me what device (computer mobile) and what browser you are using when that happens?
3 x

mpompadour
Posts: 259
Joined: 1 year ago

Re: Bad Request?

Post by mpompadour » 3 days ago

Hi Danielle, I'm using a Windows 10 operating system, an Asus laptop with the Firefox browser installed. Thanks!
5 x

Spooky
Posts: 495
Joined: 1 year ago

Re: Bad Request?

Post by Spooky » 3 days ago

I use an iPhone and a MacBook and I get
the same messages. I think there are too
many pop up screens happening at the same
time. Delete those as they are old anyway
and your problems will go away. Plus it would
speed up your website which is horribly slow
4 x

Nona
Posts: 8
Joined: 2 months ago

Re: Bad Request?

Post by Nona » 3 days ago

I get this too but only most recently in the past two days or so. I use an Acer laptop, windows 10 and I use the browser Chrome. It has happened a half dozen times.
4 x

User avatar
shopLC_alex
Posts: 325
Joined: 1 year ago

Re: Bad Request?

Post by shopLC_alex » 3 days ago

Good evening,

Sorry for the late response, been a pretty busy day. I have emailed this to the Web Team Supervisor to be inspected. I'll let you all know once we have a proper resolution.
4 x

bluez
Posts: 193
Joined: 1 year ago

Re: Bad Request?

Post by bluez » 3 days ago

happens all the time to me on Windows 10, Edge.
bluez
3 x

User avatar
shopLC_alex
Posts: 325
Joined: 1 year ago

Re: Bad Request?

Post by shopLC_alex » 2 days ago

Good afternoon,

The response I've received asks:

"Thank you for sharing this valuable feedback.

I tried searching a lot of things on the search bar on RA but was not able to recreate this issue.

Can we touch base with these customers and ask them what they were typing in search.

I am checking in the backend for a spike"


Could we get some help on what you may have been searching for at the time to narrow it down a bit?
3 x

mpompadour
Posts: 259
Joined: 1 year ago

Re: Bad Request?

Post by mpompadour » 2 days ago

shopLC_alex wrote:
2 days ago
Good afternoon,

The response I've received asks:

"Thank you for sharing this valuable feedback.

I tried searching a lot of things on the search bar on RA but was not able to recreate this issue.

Can we touch base with these customers and ask them what they were typing in search.

I am checking in the backend for a spike"


Could we get some help on what you may have been searching for at the time to narrow it down a bit?
@Moderator_"Alex Hi Alex, I've typed in several items on the Rising Auctions search bar in the last few minutes. The items were "sterling silver bracelet", "zircon ring, and "rose gold bracelet". Those are easy, generic searches, but each and every time it comes up as "Bad Request". On my end, I have cleared my cache several times and shut down my computer so everything was cleared off of my computer. Since other customers are having the same problem with this issue, they are using different computers, different browsers, different operating systems and different internet providers. So it must be a Shop LC glitch. The screen that comes up mentions "RED HAT". I don't really know what that is but I thought I'd mention it. Hopefully they will find a fix to this problem. Thanks! :|
3 x

itsme
Posts: 8
Joined: 1 year ago

Re: Bad Request?

Post by itsme » 2 days ago

I have had the same trouble when searching for an item either in auctions or inventory. I have used Edge and Opera browsers. The only way I have found to avoid it is to use Google Chrome.
3 x

Post Reply